BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als Snijder / Brander (Limburg)

DDM Beek, Nederland

Ben jij een harde werker, leergierig en nergens bang voor? En word jij graag overal ingezet? Dan is deze vacature iets voor jou!

Snijbranden, demonteren en afhijsen. Hoe jouw dag eruitziet, wordt bepaald door het project waarvoor je wordt ingepland en wat jij aan kwaliteiten in huis hebt. De voornaamste taak is het slopen van (petro)chemische installaties en grote stalen bouwwerken zoals bruggen. Jij hebt technisch inzicht en weet hoe je veilig en gecontroleerd de snijbrander bedient. Jij voert de werkzaamheden die aan jou zijn toegewezen op een efficiënte manier uit. Je zorgt goed voor je materieel en gereedschap en houdt je strikt aan de algemene en projectspecifieke regels en veiligheidsvoorschriften.

Je zorgt dat je je werk veilig uitvoert. Overal en altijd. En signaleer je een mogelijk gevaarlijke situatie, dan maak je daar direct melding van bij je leidinggevende.

Jij

 • Hebt een diploma VCA Basis of bent bereid dit te halen
 • Hebt kennis van (en bij voorkeur ervaring met) het gebruiken van materieel
 • Bent in het bezit van rijbewijs B (E achter B is een pre).
 • Houdt van onregelmatige werktijden en werken ‘in de kost’.

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +31 6 55 73 59 22 en vraag naar Dennis van Kerkhof (jobs@ddm.eu)

Interview Ad Verdonk

“De sloop is een boeiende wereld. Ik doe eigenlijk alles wat nodig is. De laatste tijd ligt het accent meer op asbest. Ik heb de opleidingen Deskundig Asbestverwijderaar (DAV) en Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) gevolgd. Mijn takenpakket is dus heel breed. En wat ik wil leren, kan ik leren. Dat wordt door DDM volop ondersteund.

Ik werk geregeld in het buitenland, maar nooit langer dan een paar weken. Ik vind het heerlijk om dan even weg te zijn uit het Nederlandse leven. Ook als ik niet in het buitenland werk, ben ik alleen in het weekend thuis. De petrochemische industrie zit nu eenmaal meestal niet om de hoek.

Wat me zo aantrekt in dit werk? Dat je echt resultaat ziet van wat je doet. Zo staat er ergens een fabriek, zo heb je een lege vlakte. En het is heel verantwoordelijk werk, fouten kunnen we ons niet permitteren. Ook de sfeer onder collega’s is goed. Iedereen is in voor een geintje, maar als we aan het werk zijn, zijn we bloedserieus. Daar hou ik van. We zitten door de week vaak met zijn allen in een vakantiehuisje. Ik word vaker wakker in het bijzijn van collega’s dan naast mijn eigen partner. Dat is een way of life die bij je moet passen.”

Uitgelicht project van Ad
“Eén van mijn favoriete projecten is de reiniging van flexicokers. Dat project komt elke 2,5 jaar terug, onder andere in Griekenland en in Rotterdam. In de flexicoker wordt ruwe olie verwerkt. Dat koekt aan en na verloop van tijd loopt het hele ding vast omdat de aangekoekte laag te dik is geworden. Die hakken wij dan binnen twee à drie weken weg, in ploegendienst. We werken dan 24 uur per dag door, in shifts van ongeveer twee uur. Dat is echt aanpoten. Een strijd van mens en luchthamer tegen de olieresten, maar met een geweldige teamspirit. Daar haal ik enorm veel voldoening uit.”

Interview Rijk Oosterveen

“Als iemand mij vraagt wat voor werk ik doe, kan ik daar nooit zo goed antwoord op geven. Ik doe namelijk nogal wat verschillende dingen. Demontage, montage, laswerk en soms zit ik op de shovel of ben ik kraanmachinist. Dat is het mooie aan dit werk: als je iets ambieert, dan kan het. Als je maar wilt leren.

Van oorsprong ben ik constructiebankwerker. Daarna heb ik een tijdje gewerkt als lasser op een scheepswerf. In het werk dat ik nu doe, komt alles bij elkaar. Op dit moment zit ik bij RWE in Duitsland. Dat is voor mij relatief dichtbij huis, meestal werk ik verder weg. Griekenland, Maleisië; fantastisch vind ik dat. Het maakt mijn werk extra avontuurlijk, ik zie nog eens wat van de wereld.


We hebben een goed team. We hebben veel lol, maar zijn tegelijkertijd heel serieus. Dat heb je nodig in dit werk. Je moet elkaar de waarheid kunnen vertellen, er moet een wij-gevoel zijn. En dat is er absoluut.

Wat je nodig hebt om dit werk goed te kunnen doen? Nou, je moet in ieder geval flexibel zijn. Je moet goed kunnen luisteren, leergierig zijn en je moet niet bang zijn. Als je hoogtevrees hebt of claustrofobie, dan zou ik er niet aan beginnen.”

Uitgelicht project van Rijk
“DDM doet eigenlijk alleen maar bijzondere projecten. Wat een ander niet kan of wil doen, dat doen wij. Maar het schoonmaken van flexicokers, waarin zware stookolie wordt gekraakt, vind ik altijd fantastisch. Ik heb het gedaan in Griekenland, komende september ga ik het doen in Rotterdam. Een zware en vermoeiende klus, maar met zoveel voldoening achteraf. Ik verheug me er nu al op.”

Word net als Ad ook Snijder / Brander (Limburg) bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM