BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als werfleider

DDM Kontich, Belgie

Hou jij wel van een uitdaging, maar niet van veiligheidsrisico’s? Bepaal jij de aanpak van een sloopproject, maar zet jij ook koffie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je wordt ingepland voor industriële sloopwerken. Ter plekke bepaal je, in overleg met de werkvoorbereider, de meest effectieve en efficiënte aanpak. Die giet je samen met de werkvoorbereider in een werkplan en veiligheidsplan. Je verdeelt de werkzaamheden over mensen en machines, stelt de projectplanning op en bewaakt die. Als er voor het project werkvergunningen nodig zijn, ben jij degene die ze regelt. En voor de opdrachtgever ben jij de contactpersoon.

’s Ochtends ben jij er als eerste. Je bereidt de dag voor. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen, coördineert de werkzaamheden en steekt zelf de handen uit de mouwen waar nodig. Je zorgt er ook voor dat alle te verwijderen materialen volgens de richtlijnen worden verwerkt en afgevoerd. Verder hou je toezicht op de strikte naleving van de veiligheidsvoorschriften, zowel door je collega’s als door leveranciers en medewerkers van onderaannemers. Je geeft instructies en houdt toolboxmeetings. Je anticipeert op mogelijk gevaarlijke situaties en houdt alle medewerkers alert door ze regelmatig te wijzen op de risico’s van het werk. Je verzekert dat het werk conform de opdracht wordt uitgevoerd en bent hiervan dus ook volledig op de hoogte.

Verder houd je de uurprestaties bij van mensen en machines en je stuurt één keer per week de projectadministratie door naar het kantoor. Ook alle controles en inspecties in het werkplan voer jij uit.

Ontdek je een kans voor een nieuw project voor DDM? Dan licht je meteen de commerciële afdeling in.

Jij

 • Hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de (bouw- of) sloopbranche
 • Bent in het bezit van een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit te behalen
 • Hebt kennis van (en bij voorkeur ervaring met) het gebruiken van materieel
 • Hebt leidinggevende capaciteiten en commercieel inzicht
 • Bent in het bezit van een rijbewijs B (een rijbewijs BE is een extra troef)
 • Bent bij voorkeur in het bezit van ofwel het diploma ‘Voorman sloopwerken’, ofwel ‘Werfleider sloopwerken’ en van een heftruck- en hoogwerkercertificaat
 • Hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +32 3 361 17 59 en vraag naar Joris Beens (jobs@ddm.eu)

Interview Mario Lange

“Ik ben vanaf het allereerste begin bij een project betrokken. We bekijken wat er precies moet gebeuren en bespreken de aanpak. In overleg met de planning en de projectleiding stel ik dan het werkplan op en inventariseren we wie wat gaat doen. Als dat staat, breng ik dat over op de jongens en gaan we van start. Ik stuur aan en coördineer, maar ik steek uiteraard zelf ook de handen uit de mouwen. En ik ben degene die dagelijks contact heeft met de opdrachtgever.

Ik werk nu negentien jaar bij DDM. Op dit moment ben ik bezig met een industriële sloopklus bij een Duits chemiebedrijf. Rondom óns werk gaat hún werk gewoon door. Ik hou van dat soort uitdagingen, waarbij de allerhoogste veiligheidseisen gelden. Hoe complexer hoe beter, wij zijn daar nu eenmaal goed in. En dat laten we graag aan onze opdrachtgevers zien.

We hebben een sterk team, met een goeie energie. Alleen het beste eindresultaat is goed genoeg. Ook onze communicatie is daarop gericht, we bespreken alles. Over het werk natuurlijk, maar ook over persoonlijke zaken. Hoe beter we op elkaar ingespeeld zijn, des te beter het is voor ons werk. En des te efficiënter. Want op de kosten letten is óók onze taak. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst. Slopen, demonteren en recyclen wordt op steeds grotere schaal gedaan. Da’s mooi, dan kan ik hier nog lang blijven werken.”

Uitgelicht project van Mario
“In de negentien jaar dat ik bij DDM werk, heb ik heel wat projecten gedaan. En eigenlijk allemaal even bijzonder. Twee keer heb ik meegewerkt aan de sloop van een booreiland. Je werk doen op zee, met een kraan op een boot, dat geeft echt een enorme kick. Maar eerlijk gezegd, als je in twee weken tijd acht grote ovens moet ontmantelen zoals we gedaan hebben in Gelsenkirchen, dan geeft dat net zo’n kick.”

Word net als Mario ook werfleider bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM