SAFETY FIRST : VEILIG WERKEN MET KWALITEIT

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.

Dit proces wordt gewaarborgd door certificaten op de volgende gebieden: Kwaliteit middels het ISO9001 certificaat, Milieu middels het ISO14001 certificaat, Veiligheid middels het VCA-Petrochemie certificaat, Veilig en milieukundig slopen middels het SVMS-007 certificaat, Asbest middels het SCA processchema asbestverwijdering en de BELAC voor werken met asbest in België.

Goed opgeleid en voorbereid op het werk verschijnen is cruciaal om veilig een project te doorlopen. DDM zorgt ervoor dat al het personeel in bezit is van de benodigde instructies, certificaten, registraties en diploma’s.

Daarnaast organiseert DDM met grote regelmaat dagen waar alle leidinggevende en alle operationele medewerkers samen in gesprek gaan over veiligheid, beleid en visie.

Alles om samen hetzelfde resultaat en doel te kunnen afstemmen en te bereiken, waarbij veilig werken, gezond thuiskomen en de klanttevredenheid centraal staan. Voorafgaand aan een project worden de mogelijkheden met de opdrachtgever besproken om het werk veilig uit te voeren.

Om het milieu zo min mogelijk te belasten worden de afvalstromen bij DDM altijd gescheiden, geregistreerd en verwerkt bij erkende eindverwerkers. Daarnaast blijft DDM voortdurend investeren in milieuvriendelijke maatregelen. Dit uit zich onder andere in het aanschaffen van zuiniger en milieuvriendelijker materieel. Niet voor niks is bij DDM het motto: Safety First! Het specialistische werk dat DDM uitvoert, zit vol met veiligheidsuitdagingen. De HSE-Q-afdeling van DDM bestaat al vanaf de eerste dag dat we begonnen zijn en safety zit in het DNA van DDM. Door ons wereldwijde optreden doen we overal kennis op en blijven we innoveren. Samen zorgen we voor veiligheid. Want veiligheid begint bij jezelf, maar houdt niet op bij jezelf!

DDM VEILIG NAAR DE TOEKOMST
  • World Demolition Awards
  • Dow Safety Recognition
  • Veiligheidsdagen
WORLD DEMOLITION AWARDS

DDM werd beloond met een World Demolition Award in de Civils categorie.

Het verwijderen van 5 boogbruggen over het Amsterdam Rijnkanaal was een intensieve klus. De planning was krap en de verwachtingen van alle medewerkers hoog. Maar met een gezamenlijke inzet en een ongelofelijke passie heeft DDM de 5 bruggen met succes en binnen de planning weten te verwijderen en te recyclen.

Gedurende het hele project was de veiligheid van mens en milieu tot op het hoogste niveau gewaarborgd. En dat te midden van belangrijke infrastructuren. Met het Amsterdam Rijnkanaal en het treintraject Amsterdam-Utrecht als belangrijkste.

De klant was zeer tevreden met de resultaten. De jury van de World Demolition Summit deelde die mening en reikte DDM de Civils World Award uit.

Bekijk dit project - https://www.ddm.eu/be/projecten/bruggen-amsterdam-...

.

DOW SAFETY RECOGNITION

Dow heeft DDM een certificaat voor Uitstekende Veiligheidsprestaties uitgereikt.

Naar aanleiding van verschillende sloop en demontage projecten die DDM wereldwijd uitvoert voor Dow Chemical Company heeft DDM erkenning gekregen voor de uitstekende veiligheidsprestaties tijdens uitvoering. DDM blijft altijd streven naar een hoger veiligheidsniveau. Safety First!

Lees hieronder een quote uit de brief die DDM van Dow ontvangen heeft.

"Samenvattend, DDM blijft uitstekende prestaties leveren bij het veilig plannen en uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot Dow sloopprojecten. We geloven echt dat de uitzonderlijke inspanningen van uw bedrijf een weerspiegeling blijven van het leiderschap en de ondersteuning van u en het volledige DDM Managementteam."


.

DDM VEILIGHEIDSDAGEN

Jaarlijks houdt DDM een aantal veiligheidsdagen om het veiligheidsbewustzijn een boost te geven.

De doelstellingen van afgelopen jaar worden geëvalueerd en de nieuwe doelstellingen worden bepaald. Alle leidinggevenden en alle operationele medewerkers gaan samen in gesprek over veiligheid, beleid en visie.

Naast alle reguliere opleidingen biedt DDM tijdens deze dagen workshops en trainingen aan aan alle medewerkers om de kwaliteiten van de vakmensen naar een nog hoger niveau te tillen.

Samen met alle medewerkers van DDM werken we aan een steeds hoger veiligheidsethos. Iedereen bij DDM is op een veilige en gezonde manier bezig met het uitvoeren van de werkzaamheden, met voldoende aandacht voor het milieu. En ze worden er steeds beter in.

Voor eenieder geldt; gezond en veilig aan het werk en gezond weer naar huis.

ONZE CERTIFICATEN

Goed opgeleid en voorbereid op het werk verschijnen is cruciaal om veilig een project te doorlopen. DDM zorgt ervoor dat al het personeel in bezit is van de benodigde instructies, certificaten, registraties en diploma's.

Naast de persoonlijke certificering is DDM volledig geaccrediteerd. Hiernaast vindt u onze certificaten.

Home Disciplines Actueel DDM