"De werkzaamheden bestonden uit diverse onderdelen waarbij er nauwkeurig gewerkt diende te worden."

Demonteren en verwijderen diverse onderdelen uit een productiefabriek

DEMONTAGE Projects | Demonteren en verwijderen diverse onderdelen uit een productiefabriek

Een opdrachtgever uit het Noorden van Nederland heeft aan DDM gevraagd om een productielijn, een flessenbunker en een droogtank te demonteren en verwijderen. Daarnaast moesten er twee opslagtanks verwijderd worden en elders geplaatst worden voor hergebruik. De productielijn diende voor het vullen en etiketteren van flessen en moest plaatsmaken voor een nieuwe productielijn.

Nadat het werkterrein ingericht was en fysiek afgescheiden was van de andere activiteiten binnen de fabriek, is er gestart met het zorgvuldig demonteren van de te verwijderen onderdelen. Nadat de productielijn nauwkeurig is gedemonteerd en afgevoerd, hebben de demontagespecialisten twee grote opslagtanks uitgehesen via een opening in het dak. Deze tanks zijn op transport gezet en elders geplaatst.

Ten slotte is er een droogtank gedemonteerd en uitgehesen. Demontagespecialisten van DDM hebben eerst de dakopbouw en het aanwezige bordes tijdelijk weggehaald. Vervolgens kon de droogtank losgemaakt worden en uitgehesen.

De werkzaamheden bestonden uit diverse onderdelen waarbij er nauwkeurig gewerkt diende te worden. Nadat het demontagewerk was voltooid, zijn de diverse afkomende afvalstromen gescheiden. Het afkomende schroot is afgevoerd naar een erkende schrootverwerker.

DDM is erin geslaagd om deze werkzaamheden binnen de afgesproken planning te voltooien. De demontagespecialisten van DDM hebben wederom uitstekend werk geleverd aan een zeer tevreden opdrachtgever.

DEMONTAGE

Location

Noord- Holland, Nederland

Inzet

  • - Demontagespecialisten
  • - Kranen
  • - Hoogwerkers

Projectduur

5 weeks

DISMANTLING

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM