"Productielijnen en machines verwijderd"

Demontage van productielijnen

DEMONTAGE Projects | Demontage van productielijnen

SLOOP Projects | Demontage van productielijnen

Begin dit jaar kreeg DDM de opdracht om productielijnen en machines binnen een hal te verwijderen. De hele hal moest worden leeggemaakt op één productielijn na.

De werken gebeurden volgens een strikte planning en moesten afgerond zijn tegen 28 juni. Vanaf dat moment wilde de opdrachtgever starten met de opbouw van drie nieuwe productielijnen.

Wij, als DDM zijnde, hebben er alles aan gedaan om dit mogelijk te kunnen maken. De werken zijn begin april opgestart met een team van zeven man. We zijn begonnen met het opbouwen van een brandvertragende wand rondom productielijn D, die behouden moest blijven. Op deze manier werd de productielijn voldoende beschermd tijdens de werkzaamheden aan de overige productielijnen en installaties binnen de hal.

Na het bouwen van de brandvertragende wand hebben we het voorste gedeelte van de hal, de PVC-finishing, volledig verwijderd tot op grondniveau. Vervolgens zijn wij gestart met de drie productielijnen waarbij de ovens in hun geheel werden verwijderd en de constructie werd gedeeld m.b.v. snijbranders. Verschillende machines waren hiervoor nodig, waaronder onze Ormig, een compacte elektrische hijskraan. Deze kwam goed van pas om de installaties binnenin de hal te kunnen verwijderen. De opdrachtgever gaf aan tevreden te zijn over de uitgevoerde werken van DDM. Dankzij de inzet van het volledige team hebben we het project op tijd én op een veilige en gezonde manier kunnen afsluiten.

DEMONTAGE

SLOOP

Inzet

  • - 7 demontage specialisten
  • - Elektrische hijskraan
  • - Snijbranders
  • - Hoogwerkers
  • - Sloopgraafmachine
  • - Verreiker

Projectduur

3 months

DISMANTLING


Bekijk projectvideo

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM