23-05-2022

Nieuwe aanwinst: 100- tons kraan

Recentelijk is het machinepark van DDM uitgebreid met uitstekend materiaal, namelijk de Hitachi SCX1000A-3. De kraan heeft een werkend gewicht van 104 ton en is hiermee een van de kranen met een zeer hoog werkend gewicht bij DDM.

De SCX1000A-3 is geleverd met een hoofdmastlengte van 51 meter en een 50 tons hijshaak. De basismachine is standaard zeer compleet uitgevoerd met een contragewicht reductie systeem en eco-lieren voor brandstofreductie.

De kraan is milieuvriendelijk en voorzien van het hoogste niveau van schone prestaties mede door de Stage V- motor, een eco- lier en stationaire stopfunctie. Deze functies stellen de hijskraan in staat om te voldoen aan de nieuwste emissievoorschriften en te werken met een laag brandstofverbruik.

Bij de aankoop van de kraan is uiteraard gedacht aan de medewerkers van DDM. De ontwerpelementen zoals uitstekend zicht en een optimale werkpositie helpen vermoeidheid bij de bestuurder te verminderen, terwijl tegelijkertijd het comfort en de functionaliteit toenemen om maximale prestaties te behalen.

Verder kan de kraan bij diverse projecten ingezet worden omdat de kraan eenvoudig te transporteren is tussen verschillende locaties. Het niveau van transport en montage zorgen voor een grote verbetering van de efficiëntie op elke werklocatie.


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM