08-12-2022

Make-over!

DDM heeft recentelijk een van haar kranen volledig opgeknapt.

Al een aantal jaren draait de Hitachi ZX470 mee in het machinepark van DDM. Na een aantal verre reizen te hebben gemaakt naar o.a. Azië, het Midden-Oosten en de laatste tijd naar Duitsland verdiende deze kraan wat aandacht.

DDM is zuinig op haar machines en wilt dat deze zo lang mogelijk meegaan. Om deze reden is ervoor gekozen om de machine volledig op te knappen! Een voorwaarde is wel dat een gebruikte machine goed in het proces moet blijven passen zowel qua techniek als qua veiligheid van de machine.

In het kader van circulariteit is dit een zeer geslaagd project. Want waarom een nieuwe kraan kopen, als je de machine die je hebt goed kan repareren en voorzien van de laatste technieken! Met dit project hebben we laten zien dat duurzaamheid begint bij het hergebruiken van wat je hebt. Zoals wij dat ook doen in onze sloopprojecten volgens de Ladder van Lansink.

We zijn zeer trots op onze monteurs die dit mogelijk hebben gemaakt!

Lijkt het jou nou ook mooi om aan dit soort zwaar materieel te sleutelen solliciteer dan snel via onderstaande link: https://www.ddm.eu/werken-bij-ddm/monteur


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM