24-06-2022

Het verwijderen van een seinhuis in Schwedt

Recentelijk is er in de buurt van Schwedt, Duitsland een seinhuis gesloopt door diverse demontagespecialisten van DDM Deutschland.

Voordat de demontagespecialisten van DDM konden beginnen met het slopen van het seinhuis moesten er beschermende maatregelen getroffen worden om de veiligheid gedurende de werkzaamheden te waarborgen. Zo zijn er stalen platen neergelegd, inclusief valbed om bodem en ondergrondse kabels en leidingen te beschermen. Deze beschermende maatregelen zorgde ervoor dat er een veilige sloopmethode gevolgd kon worden.

Na het aanbrengen van deze beheersmaatregelen is het gebouw gestript en zijn er beschermende lagen van de vloeren verwijderd. Vervolgens is de dakbekleding weggehaald en kon uiteindelijk het seinhuis gesloopt worden met onze sloopkraan voorzien van een lange arm en schaar. De funderingen en de vloerplaten zijn tot onder het maaiveld weggehaald.

De diverse afvalstromen zijn vervolgens gescheiden en afgevoerd in de daarvoor bestemde containers. Het gebouw is vakkundig gesloopt en de opdrachtgever gaf aan zeer tevreden te zijn over de manier waarop DDM het gebouw heeft verwijderd.


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM