BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als Werkvoorbereider (Zeeland)

DDM Terneuzen, Nederland

Heb jij technisch inzicht, en ben jij goed in het uitrekenen van hoeveelheden voor projecten zoals het demonteren van leidingwerk, opslag tanks en complete raffinaderijen? Dan is deze vacature iets voor jou!,

Al in de aanbestedingsfase krijg jij een project onder ogen. Samen met de uitvoerder en de projectleider beoordeel je wat er moet gebeuren en wat daarvoor de beste aanpak is. Die werk je samen met de uitvoerder uit in een werkplan en een veiligheidsplan. Zodra helder is wat er moet gebeuren, communiceer jij dit naar de klant. Jij hebt bouwkundig inzicht en begrijp je een hijsplan.Je berekent welk materieel er voor een werk moet worden ingezet. Verder verzorg je de planning van personeel en materieel. Hiervoor ga je in gesprek met de uitvoering over hun plan van aanpak. Dit vertaal je dan naar inzet en doorloop. Je regelt papierwerk, maakt afspraken, overlegt met de klant en ondersteunt het bedrijfsbureau. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de uitvoerder voor de vragen gedurende de uitvoering van onze projecten.

Je houdt toolboxmeetings met je team, waarmee je het onderwerp veiligheid voortdurend onder de aandacht houdt. En signaleer je een kans voor een nieuw project voor DDM? Dan licht je gelijk de commerciële afdeling in.

Jij

 • Hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de (bouw- of) sloopbranche
 • Hebt een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit te halen
 • Bent in het bezit van rijbewijs B
 • Bent communicatief sterk, zowel met klanten als met collega’s
 • Bent flexibel en stressbestendig
 • Beheerst de Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris
 • Een mobiele telefoon & laptop
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Een vast dienstverband bij goed functioneren
 • Alle ruimte om door te groeien
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +31 30 666 97 80 en vraag naar Engelien de Jong (jobs@ddm.eu)

Interview Jonathan Vazquez Rodriguez

De naam zegt het al: ik bereid projecten voor en plan alles in. Dat doe ik niet alleen natuurlijk, maar samen met de uitvoerder en de projectleider. We gaan naar een werk toe, inventariseren wat er moet gebeuren, bekijken wat de situatie ter plekke is en of de veiligheid efficiënt geregeld is. Als we helder hebben welke werkzaamheden er verricht moeten worden, zet ik die op papier voor de klant.

En ik maak calculaties. Welke type kraan je moet inzetten voor het hijsen van installaties en machines met een bepaald gewicht. Welke methode je kiest voor bepaalde werkzaamheden. Soms horen daar ook financiële calculaties bij: het kostenplaatje van een project. Dan bezoek je samen een werk en maak je ieder apart een kostenberekening. Tijd, menskracht, materieel; noem maar op. Daarmee komen we vervolgens tot de juiste projectprijs voor de klant.

Mijn functie speelt zich zowel af op kantoor als in het veld. Het leukste vind ik een plan uitwerken op papier. Dat we tot een methode komen die de klus zo efficiënt, veilig en snel mogelijk klaart. Inclusief het bijbehorende papierwerk: keuringen, afspraken, de juiste machines, de juiste mensen. We mogen nooit iets tekort komen en nooit stilstaan tijdens de loop van een project.

Een ander onderwerp waar ik veel aandacht aan besteed is veiligheid. Met dagelijkse toolboxen hou ik het onderwerp veiligheid actueel. Samen met de medewerkers worden dan verschillende onderwerpen besproken. De ene keer gaat dat over het dragen van Persoonlijke Beschermings Middelen, de andere keer over mogelijke onveilige situaties.

Wat je in huis moet hebben om dit werk goed te kunnen uitvoeren? Vooral dat je goed met mensen kunt omgaan, zowel intern als extern. Verder moet je goed bestand zijn tegen stress en je altijd voor de volle honderd procent inzetten.”

Uitgelicht project van Jonathan
“In de twee jaar dat ik hier nu werk ben ik nog maar bij drie projecten betrokken geweest. Alle drie boeiend op hun eigen manier. Op dit moment zit ik bij een productiebedrijf in Mechelen. Uit een gebouw van elf verdiepingen moeten we een enorme hoeveelheid installaties en machines uithijsen. Hier komen heel wat gewichtsberekeningen en kraanwerk aan te pas. Enkele machines worden verkocht en moeten dus puntgaaf uit het gebouw komen. Een heel precies werkje. En de klant is behoorlijk veeleisend, die wil voortdurend allerlei details weten over het project. Logisch natuurlijk, en aangezien ik alles op een rijtje heb, is hij van harte welkom met zijn vragen. Any time!”

Word net als Jonathan ook Werkvoorbereider (Zeeland) bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM