BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als Voorman (Zeeland)

DDM Terneuzen

Ben jij de sterke schakel tussen uitvoerder en team? Ben jij niet kapot te krijgen en ga je tot het uiterste voor een klant? Dan is deze vacature iets voor jou!

Zonder jou kan er niet gewerkt worden. Jij bent de schakel tussen de hoofduitvoerder en het team. Je zorgt dat iedereen weet wat hij moet doen, geeft leiding en voert zelf uit waar nodig. Je coördineert, regelt en beheert. Je zorgt dat alle afkomende materialen volgens de richtlijnen worden verwijderd, opgeslagen en afgevoerd. Je regelt en beheert werkvergunningen en houdt toezicht op strikte naleving van de veiligheidsvoorschriften, zowel door je collega’s als door leveranciers en medewerkers van onderaannemers.

Je geeft instructies en houdt toolboxmeetings. Je anticipeert op mogelijk gevaarlijke situaties en houdt alle medewerkers alert door ze regelmatig te wijzen op de risico’s van het werk. Je zorgt dat het werk in opdracht van de uitvoerder wordt uitgevoerd.

Alle controles en inspecties in het werkplan voer jij uit. Tot slot verricht je allerlei ondersteunende werkzaamheden voor de uitvoerder, projectleider, DTA, calculator en werkvoorbereider.

Signaleer je een kans voor een nieuw project voor DDM? Dan licht je gelijk de uitvoerder in.

Jij

 • Hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de (bouw- of) sloopbranche
 • Hebt een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit te halen
 • Hebt kennis van (en bij voorkeur ervaring met) het gebruiken van materieel
 • Hebt leidinggevende capaciteiten
 • Bent in het bezit van rijbewijs B (E achter B is een pre).
 • Bent bij voorkeur in het bezit van het diploma ‘Voorman sloopwerken’ dan wel ‘Uitvoerder sloopwerken’ en van een heftruck- en hoogwerkercertificaat.
 • Houdt van onregelmatige werktijden en werken ‘in de kost’.

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +31 30 666 97 80 en vraag naar Engelien de Jong (jobs@ddm.eu)

Interview Jurgen van Woerkom

“Ik geef leiding aan de jongens, fungeer als schakel tussen hoofduitvoerder en de ploeg en zorg dat het werk voorspoedig verloopt. En ik zet koffie. Maar daar moeten ze wel op tijd bij zijn. Vijf voor zeven gooi ik het weg. Klokslag zeven uur gaan we namelijk aan de slag. En geen minuut later.

Mijn werk is heel afwisselend. Soms ben ik met een bezem in de weer, dan zit ik op de kraan of in een hoogwerker. Of ik sta met een snijbrander een ingewikkeld precisieklusje uit te voeren. Ja, ik delegeer en coördineer, maar mijn eigen handen zijn ook hard nodig. Gelukkig.

Om dit werk goed te kunnen doen, moet je wel een bepaalde mentaliteit hebben. Wij werken hard en zijn altijd buiten. En dat bedoel ik heel letterlijk. Al is het min tien of komt de regen met bakken uit de lucht, dan trekken we hooguit een extra jas aan. Stoppen doen we nooit. Dat zit in je of niet. Op projecten zie ik andere bedrijven vaak genoeg om half vier naar huis gaan, wij werken standaard door tot zes uur. Daar ben ik trots op, ik zou niet anders willen.

Voor wie dit werk geschikt is? Nou, je moet in elk geval goed tegen stress kunnen. Je moet met mensen kunnen omgaan en met kritiek. En idealiter kom je uit de sloop. Want de sloop is toch wel een wereld apart. Als voorman in de bouw bijvoorbeeld zie je dingen onder je handen groeien en mooi worden, wij breken alles af. Maar hee, als je leuk vindt waar anderen afhaken, net als ik, dan is dit een baan voor het leven.”

Uitgelicht project van Jurgen
“Het project dat me het meest is bijgebleven? Oostenrijk. Het ging om de sloop en demontage van een pand van zes verdiepingen. Dat gebouw stond vol machines en zelfs een compleet laboratorium. Die inboedel zou door de opdrachtgever verkocht worden en moest dus in perfecte staat blijven. Een uitdaging die veel voldoening gaf. En dat niet alleen. We zaten daar van september tot en met juni. Ook in de winter dus. Na het werk ging ik skiën. In alle opzichten een onvergetelijk avontuur.”

Word net als Jurgen ook Voorman (Zeeland) bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM