BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als Projectleider

Nederland, De Meern

Heb jij de visie, daadkracht en besluitvaardigheid die nodig zijn om complexe projecten te leiden? Dan is deze vacature iets voor jou!

DDM houdt zich vooral bezig met sloopwerk in de (petro)chemische industrie. Die focus is te danken aan onze onberispelijke en zeer gewaardeerde reputatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Sloopwerken in deze sector zijn verre van alledaags; ze vergen het maximale op het gebied van veiligheidsmaatregelen, meedenken, expertise, communicatie en organisatie.

Je bent vanaf het allereerste begin bij een project betrokken. Samen met de werkvoorbereider en de uitvoerder bepaal je het plan van aanpak. Je geeft leiding aan de uitvoerders en richting aan de werkwijze, de inzet van mensen en middelen, de inkoop, de onderaannemers, de planning en de aan- en afvoer van materialen vóór, tijdens en na een project.Verder verzorg je de werkvoorbereiding zodanig dat die aan de VGM-regels voldoet en dat het werk efficiënt wordt opgestart. Je houdt kick-offmeetings, coördineert toolboxmeetings met je team en draagt zorg voor de projectadministratie. Je geeft leiding aan de uitvoerders, ziet toe op de voortgang van projecten en houdt begroting en kosten scherp in de gaten.

Je houdt je bezig met contractuele inkoop, handelt meer- en minderwerk af en onderhoudt – uiteraard – nauw contact met de opdrachtgever. En signaleer je een kans voor een nieuw project voor DDM? Dan licht je gelijk de commerciële afdeling in.

Vanaf 29 augustus start de selectieprocedure en worden de eerste gesprekken ingepland.

JIJ

 • Hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de (bouw- of) sloopbranche
 • Hebt een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit te halen
 • Hebt ervaring met de planning van personeel en materieel
 • Hebt leidinggevende capaciteiten en commercieel inzicht
 • Bent in het bezit van rijbewijs B
 • Bent communicatief sterk, zowel met klanten als met collega’s
 • Bent flexibel en stressbestendig

WIJ BIEDEN JOU

 • Een uitstekend salaris
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +31 30 666 97 80 en vraag naar Engelien de Jong (jobs@ddm.eu)

Interview Jos Weertz

Als projectleider pak ik een project van begin tot einde op. Samen met de werkvoorbereider en uitvoerder bepaal ik het plan van aanpak. We maken de plannen en bespreken die met de opdrachtgever. Ik regel mensen en materieel en zorg dat al het papierwerk op orde is.

En ik maak calculaties. Welke type kraan je moet inzetten voor het hijsen van installaties en machines met een bepaald gewicht. Welke methode je kiest voor bepaalde werkzaamheden. Daar horen ook de financiële calculaties bij: het kostenplaatje van een project. Dan bezoek je samen een werk en maak je ieder apart een kostenberekening. Tijd, menskracht, materieel; noem maar op. Daarmee komen we vervolgens tot de juiste projectprijs voor de klant.

Tijdens de uitvoering zorg je voor operationele continuïteit en bewaak je de vooropgestelde budgetten; van opdracht tot en met efficiënte uitvoering. Weet je wat dit werk zo boeiend maakt? Kijk, een technische oplossing bedenken lukt altijd. Maar die oplossing ook daadwerkelijk realiseren, dáár zit de uitdaging.

Het is elke keer een puzzel die je moet oplossen. En dat doe ik natuurlijk niet alleen. Sterker nog, de mensen op de werkvloer, die doen het werk. Ik mag dan verantwoordelijk zijn voor een project, maar ik ben óók afhankelijk. Als projectleider ben je zo goed als je team is. Successen zijn nooit mijn successen, maar die van het hele team.

Uitgelicht project van Jos Weerts

“Het project dat me het meest is bijgebleven, was de sloop van een complete fabriek. Dertienduizend ton staal. Mijn grootste werk tot nu toe, waar letterlijk álles in zat waar wij goed in zijn: afhijsen met telekranen, wegknippen, dingen laten omvallen, asbest verwijderen, beton weghalen, noem maar op. Daar kwamen heel wat deelwerkplannen aan te pas. En terwijl we aan het werk waren, kwamen er meer fabrieken bij om te slopen. Op een gegeven moment waren we op drie of vier plaatsen tegelijk aan het werk.”

Word net als Jos ook Projectleider bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM