"TURN AROUND, SHUTDOWN IN GRIEKENLAND"

Turn around op een olieraffinaderij in Griekenland

DEMONTAGE Projects | Turn around, shutdown in Griekenland

Door de jaren heen verliezen alle productie-installaties aan capaciteit, daarom dienen deze installaties periodiek onderhouden te worden. DDM doet behalve het onderhoud op de installaties, ook de volledige coördinatie van alle contractors tijdens deze shut-downs. Zodat de installaties erna weer optimaal kunnen functioneren. DDM voert dit werk op meerdere sites in verschillende landen uit, ditmaal in Griekenland.

“In totaal waren we met zijn veertigen”, vertelt sitemanager Dave Straker. “Een sterk en ervaren team was aanwezig, zei hebben het project begeleid en aangestuurd. We hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week keihard gewerkt, in ploegendiensten. Met behulp van verschillende technieken en de daarbij horende gereedschappen, hebben we het onderhoud van de volledige installatie uit kunnen voeren. Een zeer nauwkeurig en intensief werk.

DDM heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van turn around en shutdowns “Wij zijn trots dat wij het mogen doen”, aldus Dave. “Wij hebben het inmiddels zo vaak en op zoveel verschillende locaties gedaan, dat het één van onze specialiteiten is geworden. De meeste opdrachtgevers weten dat ook en waarderen onze flexibiliteit. Zij hoeven maar een seintje te geven en we zijn al onderweg. Met de juiste mensen, machines en gereedschappen naar eender welke locatie waar ook ter wereld.”

DEMONTAGE

Location

Athene, Griekenland

Object

Pijp / Fornuis / Schoorsteen

Inzet

  • - 40 specialisten

Size

24 uur per dag
7 dagen per week

Projectduur

1 months

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM