DEMONTAGE: Installatie. Equipment. Productielijn. Fabriek. DDM.

DEMONTAGE: Installatie. Equipment. Productielijn. Fabriek. DDM.

Het demonteren van een technische installatie, equipment, productielijn, gasturbine of een complete fabriek is secuur werk. Het vereist kennis, vakmanschap, toewijding, ervaring en innovatie. En een aanpak die gebaseerd is op behoud van waarde: de aanpak van DDM.

DDM voert complexe demontageprojecten uit in binnen- en buitenland. Wij zorgen voor vergunningen en ontheffingen, regelen, organiseren, demonteren, hijsen, verplaatsen en transport. Indien gewenst zorgen we voor heropbouw en/of hergebruik van de machine, de productielijn of de complete fabriek. Kijk hiervoor ook op onze pagina Verhuizen.

Gaat het om demontage van een object waarin asbest is verwerkt? Dan kunnen wij dat verwijderen volgens de geldende regels en voorschriften, gegarandeerd veilig!

DDM ontzorgt

Wij nemen u alle zorgen rondom uw demontage uit handen. U kunt rekenen op een totaalpakket aan diensten: one-stop-shopping voor elk demontageproject, ongeacht de grootte en de complexiteit. Binnen uw budget en deadline. En natuurlijk 100% veilig.

Wij gebruiken diverse technieken en apparatuur voor onder meer:

  • Demonteren van fabrieken
  • Demonteren van complete productielijn
  • Demonteren van machines
  • Demonteren leidingwerk

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer
Home Disciplines Actueel DDM