"MET EEN TOTAAL VAN GEMIDDELD 8 GESPECIALISEERDE MEDEWERKERS EN SLOOPGRAAFMACHINES ZIJN DE WERKZAAMHEDEN VEILIG UITGEVOERD."

Werken op de grootste raffinaderij van Europa

SLOOP Projecten | Werken op de grootste raffinaderij

Door de grootste raffinaderij in Europa, is DDM gevraagd sloopwerkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden voor dit project omvatten het verwijderen van verschillende tanks in tankenparken, een productie-eenheid en leidingwerk in meer dan 30 leidingtrace’s verspreid over de raffinaderij in Rotterdam.

Met de klant is overeengekomen dat de werkzaamheden met een selecte ploeg eigen mensen en machines zou worden uitgevoerd. Mede ingegeven door het feit dat de te verwijderen onderdelen deels tussen in-bedrijf-blijvende installaties waren gesitueerd.

De werkzaamheden hebben net geen twee jaar in beslag genomen en in deze periode is er 2.481,5 ton metalen vakkundig uit elkaar gehaald en afgevoerd. Tijdens de werkzaamheden zijn er diverse onderdelen geweest die gedemonteerd zijn middels het afhijsen. Met een totaal van gemiddeld 8 gespecialiseerde medewerkers en sloopgraafmachines zijn de werkzaamheden veilig uitgevoerd.

De strenge veiligheidsvoorschriften van de klant en de veiligheidsambities van DDM waren een goede match. Er kan dan ook vermeld worden dat er zich gedurende de gehele uitvoeringsperiode van het werk geen incidenten hebben voorgedaan.

SLOOP

Locatie

Rotterdam, Nederland

Objecten

Opslagtank
Pijp / Fornuis / Schoorsteen

Inzet

  • - 8 specialisten
  • - Verschillende sloopgraafmachines
  • - Verschillende hydraulische hijskranen

Omvang

2482 Ton schroot

Projectduur

19 maanden

DEMOLITION

MATERIAL AND WASTE HANDLING

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM