"DE HAL IS COMPLEET LEEG EN SCHOON OPGELEVERD"

Demontage van productielijnen voor hergebruik

DEMONTAGE Projecten | Demontage van productielijnen

SLOOP Projecten | Demontage van productielijnen

Onze opdrachtgever in het zuiden van het land wilde zijn productiefaciliteiten overhevelen naar een andere locatie. DDM werd gevraagd om de bestaande productielijnen te demonteren voor hergebruik.

Het project diende binnen 6 weken uitgevoerd te worden. We hebben een team van demontagespecialisten samengesteld en een projectplan en doorloopplanning gemaakt.

We zijn gestart met het demonteren van de stroomvoorzieningen. Eenmaal alles afgekoppeld zijn we begonnen met het secuur demonteren van de losse delen van de productielijnen en verpakkingslijn. Aansluitend zijn de staalconstructies behorende bij de productielijnen gesloopt inclusief de betonconstructies. Naast de productiehal stonden een aantal silo’s die bij het productieproces hoorden. Deze hebben we gedemonteerd, afgehesen en transport gereed gemaakt. Zodra de demontage werkzaamheden klaar waren hebben we nog de staalconstructie hiervan gesloopt. We hebben de hal compleet leeg en schoon weer opgeleverd aan de opdrachtgever.

We hebben zeer prettig kunnen samenwerken met de opdrachtgever. Dit heeft erin geresulteerd dat we het werk binnen de gestelde periode van 6 weken hebben opgeleverd naar volle tevredenheid van de klant. Het proces verbaal van oplevering was voor het projectteam een enorme opsteker in positieve zin!!

DEMONTAGE

SLOOP

Locatie

Born, Nederland

Objecten

Elektrische installatie
Fabriek / Hal

Inzet

  • - 5 demontagespecialisten
  • - Speciaal demontagegereedschap
  • - Hoogwerkers
  • - Mobiele sloopkraan
  • - Hefportalen
  • - Zware autolaadkraan

Projectduur

6 weken

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM