06-10-2022

World Demolition Award 2022

DDM Demontage B.V. is genomineerd voor een Civil Demolition Award voor het verwijderen van de boogbrug over de lek bij Vianen.

Wij zijn trots!

DDM Demontage B.V. is genomineerd voor een Civil Demolition Award voor het verwijderen van de boogbrug over de lek bij Vianen. Samen met KWS infra en VES vormde wij de Combinatie Boogbrug Vianen B.V. DDM Demontage B.V. heeft binnen deze combinatie het sloopwerk voor zijn rekening genomen.

Het verwijderen van de boogbrug en aanbruggen over de lek was een intensieve klus. De planning was krap en de verwachtingen hoog. Maar met een gezamenlijke inzet en een ongelofelijke passie heeft DDM de boogbrug met succes en binnen de planning weten te verwijderen en te recyclen.

Gedurende het hele project was de veiligheid van mens en milieu tot op het hoogste niveau gewaarborgd. En dat te midden van belangrijke infrastructuren. Met de naastliggende Jan Blanken brug, de lek rivier met haar beschermde meanders en direct omwonende als belangrijkste.

De klant was zeer tevreden met de resultaten. De jury van de World Demolition Summit deelde die mening en heeft DDM Demontage daarom genomineerd voor de Civils Demolition Award uit.

De World Demolition Awards worden georganiseerd door het tijdschrift Demolition &Recycling International in samenwerking met de European Demolition Association en de National Demolition Association of the USA.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking, die plaatsvindt op donderdag 17 november in Wenen, Oostenrijk.


Nieuwsoverzicht

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM