27-11-2018

Slopen van een bunker

DDM heeft de opdracht gekregen voor het slopen van een bunker, bestaande uit staalbeton. Bij de sloop moet ca. 6500 ton staal en 600 ton beton machinaal gesloopt worden.

Vooruitlopende op het project moet ongeveer 50 ton staal gecontroleerd met een telekraan gedemonteerd worden. Alle afvalmaterialen moeten gesorteerd en door DDM op maat gemaakt worden en naar een afvalverwerking gebracht worden.

Op basis van de vele gezondheidsrisico’s welke stof met zich meebrengt, wordt hier op dit project extra aandacht aan besteedt. Moderne gelaatsmaskers en adembescherming (Air Stream helm) behoort hier op dit project tot de standaard uitrusting.

Daarnaast worden de medewerkers regelmatig medisch gekeurd. Bij de sloop komt veel stof vrij; met waterkanonnen beperken we dit tot een minimum. En wordt de omgeving / milieu zo min mogelijk belast.

De opdrachtgever is zeer tevreden over de uitvoering van het project. We hopen dat we hierdoor in de toekomst meer projecten voor deze opdrachtgever mogen en kunnen uitvoeren.


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM