03-06-2022

Bijzonder transport afgedankt installatiestuk uit de industrie

DDM voert momenteel werkzaamheden uit op een terrein van een opdrachtgever in Zeeland. Een afgedankt installatiestuk uit de industrie moest gesaneerd worden, dit was een uitdaging op het projectterrein omdat dit diverse risico’s met zich mee zou brengen. Hier had DDM een oplossing voor!

Recentelijk is een afgedankt installatiestuk uit de industrie vervoerd vanuit Zeeland naar de vestiging van DDM in De Meern. Het vervoeren van het installatiestuk was een uitdaging omdat het een groot object is. Het installatiestuk is vervoerd middels bijzonder transport en vervolgens afgehesen door middel van een zware mobiele hijskraan.

Het saneren van het installatiestuk in De Meern levert grote voordelen voor de opdrachtgever omdat er op deze manier minder werkzaamheden op het eigen terrein van de opdrachtgever uitgevoerd hoeven te worden.

Op de werf van DDM in De Meern is er speciaal een vast containment ingericht waar de specialisten van DDM zowel grote als kleine saneringen uit kunnen voeren. Het saneren van het afgedankte installatiestuk gebeurt door een aantal specialisten van DDM die veel ervaring hebben met dit soort werkzaamheden. De opdrachtgever geeft aan zeer tevreden te zijn over de manier waarop het afgedankte installatiestuk vervoerd is, en gesaneerd wordt in De Meern.


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM