"ER ZAT MAAR ÉÉN DING OP: ALLES UIT ELKAAR!"

Hoe stop je een compounding unit in zeecontainers?

DEMONTAGE Projecten | Compounding unit

In Kuantan in Maleisië heeft DDM efficiënt een compounding unit gedemonteerd, verpakt in zeecontainers en naar Egypte verscheept. Een bijzondere klus!

De uitdaging bij het verhuizen van deze installatie was dat het gebouw en een gedeelte van de staalconstructie intact moesten blijven, en dat er geen ruimte was om zwaar materieel in te zetten. De compounding unit werd zeven jaar geleden in zijn geheel geplaatst door het dak van de fabriekshal. De installaties er via het dak weer uit halen was echter niet meer mogelijk. DDM had de oplossing: de installatie compleet uit elkaar schroeven. Met speciaal gereedschap werd de extruder ontmanteld en met een rolsysteem verplaatst en geladen in een zeecontainer. Ook zijn alle schakelkasten, bekabeling, transformator en diverse grote en kleine silo’s gedemonteerd, verpakt en geladen.

DEMONTAGE

Locatie

Kuantan, Maleisië

Inzet

  • - 4 demontagespecialisten
  • - Heftruck
  • - Hoogwerkers
  • - 35T hydraulische hijskraan

Omvang

silo's
extruder
transformator
elektrische installatie
deel staalconstructie

Projectduur

3 weken

RELOCATION

CONSULTING AND ADVISE

TAGGING AND MARKING

PACKING

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM