The assignment: remove a car production line and install a new one

"AUTOFABRIEK VAN 100% NAAR 0% EN WEER NAAR 100%"

De opdracht: verwijder een autoproductielijn en installeer een nieuwe

VERHUIZEN Projecten | Autoproductielijn

Voor een van de grootste autofabrikanten ter wereld demonteerde DDM een volledige oude productielijn en bouwde een compleet nieuwe op. Strak op schema.

Tot net onder het dak werden alle gebouwen volledig ontdaan van de installaties. Alle bruikbare machines en installaties die voor hergebruik in aanmerking kwamen, werden zorgvuldig afgekoppeld en gedemonteerd. De productiemachines werden verpakt en op transport gezet richting de nieuwe gebruiker.

Nadat de bruikbare delen eruit waren gehaald, zijn de overige installaties afgekoppeld en vervolgens verwijderd. DDM scheidde alle materialen en voerde die af naar gecertificeerde recyclingbedrijven. Nadat de fabriekshallen leeg waren, werd er gestart met de wederopbouw van de productielijn.

DDM zette nieuwe machines en installaties vakkundig en nauwkeurig op hun plaats, sloot ze aan en regelde alles in. Ook vloeren, trappen en voorraden werden weer herplaatst en ingericht. De productie van auto’s is kort daarna weer opgestart. Met een enorme efficiëntie maakt de fabriek nu 20% meer auto’s per dag.

VERHUIZEN

Locatie

Bordeaux, Frankrijk

Inzet

  • - 20 specialisten
  • - Verschillende kleine kranen
  • - Heftrucks
  • - Transporttrailers

Omvang

8000 ton materieel

Projectduur

10 maanden

DISMANTLING

CONSULTING AND ADVISE

TAGGING AND MARKING

INSTALLING

Veiligheid voorop. Altijd en overal.

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom werkt DDM continu aan verbetering op al deze fronten, om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.
Lees meer

PROJECT LOCATION

Home Disciplines Actueel DDM