08-01-2019

Afbraak productielijn Mechelen

Onze klant in Mechelen is een producent van was- en vaatreinigingsproducten zoals ‘Dry Tabs’.

Omwille van een wijziging in hun bedrijfsstrategieën heeft de klant besloten dat de productie van deze ‘Dry Tabs’ stopgezet zou worden. Hierdoor werd ons, DDM, de opdracht gegeven alle apparatuur, systemen en leidingen, die verband houden met deze productie, te verwijderen.

Na de opstart in april 2017 loopt het project na anderhalf jaar werk stilaan ten einde. Alle machines, materialen en equipment werden voor kerst nog afgevoerd naar De Meern en/of naar andere projecten. Bijvoorbeeld zal onze 90-ton rupskraan nu verder gebruikt worden voor een groot afbraakwerk in de haven van Antwerpen.

Tijdens de hele duur van het project hebben we ongeveer 30.500 uren werk gepresteerd, en dit zonder ongevallen, dankzij de bekwaamheid van de mensen van DDM en van onze onderaannemers. We kunnen besluiten dat DDM het project na anderhalf jaar op een veilige en gezonde manier zal kunnen afsluiten. We hebben dit met z’n allen gerealiseerd en hierop mogen we bijzonder trots zijn. Hier bovenop gaf de opdrachtgever deze week nog maar eens aan zeer tevreden te zijn met het geleverde werk van DDM, wat een motivatie is voor onze toekomstige projecten.


Nieuwsoverzicht
Home Disciplines Actueel DDM