BEN JIJ DE BESTE KANDIDAAT?

Solliciteer direct

Solliciteer als projectleider

Nederland, De Meern

Heb jij de visie, daadkracht en besluitvaardigheid die nodig zijn om complexe projecten te leiden? Dan is deze vacature iets voor jou!

DDM houdt zich vooral bezig met sloopwerk in de (petro)chemische industrie. Die focus is te danken aan onze onberispelijke en zeer gewaardeerde reputatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Sloopwerken in deze sector zijn verre van alledaags; ze vergen het maximale op het gebied van veiligheidsmaatregelen, meedenken, expertise, communicatie en organisatie.

Je bent vanaf het allereerste begin bij een project betrokken. Samen met de werkvoorbereider en de uitvoerder bepaal je het plan van aanpak. Je geeft leiding aan de uitvoerders en richting aan de werkwijze, de inzet van mensen en middelen, de inkoop, de onderaannemers, de planning en de aan- en afvoer van materialen vóór, tijdens en na een project.Verder verzorg je de werkvoorbereiding zodanig dat die aan de VGM-regels voldoet en dat het werk efficiënt wordt opgestart. Je houdt kick-offmeetings, coördineert toolboxmeetings met je team en draagt zorg voor de projectadministratie. Je geeft leiding aan de uitvoerders, ziet toe op de voortgang van projecten en houdt begroting en kosten scherp in de gaten.

Je houdt je bezig met contractuele inkoop, handelt meer- en minderwerk af en onderhoudt – uiteraard – nauw contact met de opdrachtgever. En signaleer je een kans voor een nieuw project voor DDM? Dan licht je gelijk de commerciële afdeling in.

JIJ

 • Hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in de (bouw- of) sloopbranche
 • Hebt een VCA-VOL-diploma of bent bereid dit te halen
 • Hebt ervaring met de planning van personeel en materieel
 • Hebt leidinggevende capaciteiten en commercieel inzicht
 • Bent in het bezit van rijbewijs B
 • Bent communicatief sterk, zowel met klanten als met collega’s
 • Bent flexibel en stressbestendig

WIJ BIEDEN JOU

 • Een uitstekend salaris
 • Een professionele en collegiale werksfeer
 • Alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt
 • In een persoonlijk gesprek laten we graag weten wat we nog meer te bieden hebben

DDM EN JIJ

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons weten! Dat kan heel gemakkelijk door wat persoonlijke gegevens achter te laten op het sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Wil je eerst meer informatie of telefonisch solliciteren? Bel dan +32 3 361 17 59 en vraag naar Engelien de Jong (jobs@ddm.eu)

Interview Joris Beens

“Ik weet nog goed hoe het begon. Ruim zeven jaar geleden kwam ik bij DDM, met een berg ervaring in de bouw en montage, maar nul in de sloop. Ik mocht meelopen op een groot project in Waals-Brabant. Op een gegeven moment verliep het contact met de opdrachtgever niet optimaal meer. Mij werd gevraagd hoe ik dat probleem zou aanpakken. Ik zei: ‘Als je mij het project laat overnemen, zorg ik ervoor dat het wordt opgelost.’ Ik kreeg het vertrouwen van DDM én ik kreeg het voor elkaar.

Al projectleider zorg je voor operationele continuïteit en bewaak je de vooropgestelde budgetten; van opdracht tot en met efficiënte uitvoering.

Weet je wat dit werk zo boeiend maakt? Kijk, een technische oplossing bedenken lukt altijd. Maar die oplossing ook daadwerkelijk realiseren, dáár zit de uitdaging. Het is elke keer een puzzel die je moet oplossen. En dat doe ik natuurlijk niet alleen. Sterker nog, de mensen op de werkvloer, die doen het werk; ik stuur alleen aan. Ik mag dan verantwoordelijk zijn voor een project, maar ik ben óók afhankelijk. Als projectleider ben je zo goed als je team is. Successen zijn nooit mijn successen, maar die van het hele team.

Bij DDM werken allemaal gedreven vakmensen. We werken vooral in de chemie en petrochemie, dus altijd midden tussen de potentieel gevaarlijke stoffen. Wil je het goed doen, dan is vertrouwen cruciaal, op elk niveau. En dat vertrouwen is er. Blind vertrouwen zelfs, dankzij alle projecten die we als DDM in de loop der jaren hebben uitgevoerd.”

Uitgelicht project van Joris
“Een paar jaar geleden hebben we bij een bekende truckfabrikant twee productielijnen, elk 200 meter lang, afgekoppeld, omgebouwd, gespiegeld en gecomprimeerd. Zelfs de elektrische programmatie hebben wij uitgevoerd. Dit was nodig om de capaciteit op te voeren van 175 naar 210 trucks per dag. De opdrachtgever was zeer tevreden over hoe goed wij in staat bleken ook dít type werk uit te voeren. Midden in de zomer, met mensen die hun vakantie ervoor hadden verplaatst én een week eerder klaar dan gepland. Typisch DDM.”

Word net als Joris ook projectleider bij DDM

ZET DE STAP NAAR JE TOEKOMST

 • Je kiest de job van je leven
 • Je vult het sollicitatieformulier in
 • We bellen of mailen voor een kennismaking of aanvullende informatie
 • Je komt bij ons op gesprek
 • Je komt nog eens op gesprek
 • We doen een contractvoorstel
 • Je kunt aan de slag

BESTE RECRUITER!

We snappen dat je ons heel graag wilt vertellen dat jij de mensen hebt die wij zoeken. Toch werken wij liever met mensen die we zelf werven en selecteren.
DDM in 90 seconden

Bekijk video
Home Disciplines Actueel DDM